WIJkconcerten 2024 - Aanvraagformulier

Kandidatenformulier WIJkconcerten 2024

In  mei – juni 2024 wil gemeente Kortenberg de start van de festivalperiode naar jou toe brengen in de vorm van WIJkconcerten!

Tijdens het WIJkconcert programmeert de dienst Vrije Tijd een verrassingsconcert, -spektakel of -show in jouw wijk. Jij en je buren genieten samen vanuit het slaapkamerraam, de voortuin of de stoep van dit spektakel.

Kan jouw wijk afgesloten worden zonder al te grote impact op het verkeer? Zien jouw buren dat ook zitten en is iedereen gemotiveerd?

Lees alle voorwaarden en stel je wijk kandidaat via www.kortenberg.be/wijkconcerten-2024. Dit kan tot en met vrijdag 15 maart om 12 u. Alle verdere afspraken verlopen met een ‘wijkverantwoordelijke’ van de geselecteerde wijken.

Uit alle kandidaturen zullen enkele wijken geselecteerd worden.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ze naar evenementen@kortenberg.be of bel naar 02 755 30 70.

Persoons- en adresgegevens

Adresgegevens 1
Geboortedatum *

Motivatie

Motiveer je aanvraag als ideale locatie voor 1 van de WIJkconcerten. Bewijs daarnaast, door middel van verzamelde handtekeningen van buren, dat jouw wijk achter het initiatief staat.

Wijkverantwoordelijke

Als je wijk geselecteerd werd, zal alle communicatie met een wijkverantwoordelijke verlopen.

De gemeente Kortenberg verwerkt de door u verstrekte persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorg. Meer informatie kunt u terugvinden in de privacyverklaring.

Contactinformatie