Zaterdagse zomerbar

UiT vlieg
Elke zaterdag in juli en augustus is de zomerbar van PlekK geopend. De start is op zaterdag 2 juli. Dan 9, 16, 23 en 30 juli. Op 6 augustus vieren de FLURKbrouwers 10 jaar Flurk, ook in dit villapark. De zomerbar is er weer op 13, 20 en 27 augustus.

Een geïmproviseerde maar prachtige zomerbar - de frigo's gevuld met Wereldwinkeldrankjes en Flurk - wacht op de eerste gasten. De bar biedt verfrissing in een verrassend huis dat geschiedenis ademt. De statige parktuin met naar keuze zon of schaduw dient als terras. Ook kinderen komen aan hun trekken. In de uitgestrekte tuin, met zijn geheimzinnige hoeken en kanten, kunnen ze uren buiten spelen en op ontdekking gaan.

De zomerbar maakt deel uit van een reeks pop-up activiteiten in de villa aan de Lodderhoekstraat in Everberg. Dit is een unieke gelegenheid om inwoners van groot Kortenberg te laten kennismaken met de missie van PlekK.

Kom liefst te voet of met de fiets naar PlekK. Met de fiets kun je binnenrijden door het hekken en je fiets stallen naast de villa. De auto parkeren aan de villa gaat niet. Parkeren kan op het plein of aan de Parochiezaal. Vanaf daar is het een paar minuten te voet.
Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Van za 2 juli 2022 tot za 27 augustus 2022

Zaterdagvan 16 u. tot 23.59 u.

Waar

Villa La Sapinière

Lodderhoekstraat 1
3078 Everberg (Kortenberg)

Prijs

Kostenloos

Meer info

Organisatie en contact

Oxfam-Wereldwinkel Kortenberg vzw

Leuvensesteenweg, 258A
3070 Kortenberg