Zoeklicht kort artikel - Invulformulier

Waarvoor dient dit formulier?

Met dit formulier kunt u een tekst aanbrengen voor een kort artikel (max. 500 tekens) in Zoeklicht. Volgens het reglement “Promotionele Steun aan Verenigingen” heeft iedere vereniging recht op één lang artikel in Zoeklicht per kalenderjaar om zich voor te stellen en tevens één of meerdere activiteiten aan te kondigen.

Er is ook een formulier voor een kort artikel in Zoeklicht. In een kort artikel kunt u een bepaalde activiteit aankondigen. Iedere vereniging heeft recht op twee korte artikels per kalenderjaar.

De bedoeling is dat we op deze manier zo veel mogelijk verenigingen aan bod kunnen laten komen. Als de ruimte het toelaat, kan van deze regel worden afgeweken en kunnen er meer artikels worden opgenomen.

 

Gegevens activiteit

Titel artikel Zoeklicht

Artikeltekst Zoeklicht

Als u uw artikel in dit formulier hebt ingevoerd, kunt u het door te klikken op de knop 'Verzend' onderaan deze pagina versturen naar de redactieraad van Zoeklicht.

Voer uw activiteit zeker ook in via UiTdatabank.be. (Dit is een voorwaarde om in deUiTagenda achteraan in Zoeklicht te worden opgenomen.)  

Het artikel moet uiterlijk op de 25ste van de maand voorafgaand aan de maand van publicatie doorgemaild worden. Bijv. Zoeklicht mei wordt gepubliceerd in april. Dit betekent dat uw formulier op 25 maart naar zoeklicht@kortenberg.be verstuurd moet zijn.

De gemeente Kortenberg verwerkt de door u verstrekte persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorg. Meer informatie kunt u terugvinden in de privacyverklaring.

Contactinformatie