Gemeentelijke app: beleef Kortenberg in één app!

Een greep uit wat er kan met de app:

Weet wat er leeft

Al het nieuws over wat jouw gemeente voor je doet, events en lokale promoties vind je in één app. Ook de Kortenbergse handelaars en bedrijven vind je erin terug.

Waar is dat feestje?

Word op de hoogte gehouden van de activiteiten en evenementen die door het gemeentebestuur en door de verenigingen georganiseerd worden én vind de juiste info terug.

De buurt in kaart

Krijg een mooi beeld van lokale ondernemers en andere diensten op een compacte, interactieve kaart van Kortenberg. 

Afspraken maken

De app brengt het bestuur naar jou toe. Maar soms is het beter dat jij nog eens naar het Administratief Centrum komt. Een afspraak maken voor wat dan ook, het kan via de gemeentelijke app.

Je gemeente, proper en veilig

Een put in de weg? Zwerfvuil? Neem direct een foto, de locatie wordt doorgegeven en jouw melding komt terecht bij de juiste dienst, die jou vervolgens op de hoogte houdt.

Jouw vuilnis op tijd buiten

Met de afvalkalender blijf je nooit meer met je afval zitten. Stel jouw adres in en krijg een melding de dag voor de ophaling.

Procedure

App downloaden

Je kunt de app gratis downloaden via de App Store of Play Store.

Onderneming registreren

Ben jij een ondernemer? Registreer dan jouw onderneming in enkele stappen. Je kunt via de app inwoners op de hoogte houden van promoties, acties en voorstellingen. Meer info lees je in de handleiding voor ondernemers.

Contactinformatie