Energiek Wonen helpt energie besparen

Een gerenoveerde woning is energiezuiniger, comfortabeler en behoudt haar waarde. Om uw project tot een goed einde te helpen brengen, selecteerde Energiek Wonen (voorheen provinciale groepsaankopen) kwalitatieve en betrouwbare aannemers voor isolatie, beglazing en ramen, zonnepanelen, warmtepompen, en warmtepompboilers. Met dit initiatief geven Energiehuis IGO en de gemeente u graag een duwtje in de rug.

 

Wat maakt Energiek Wonen zo uniek?

IGO en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden voor Kortenberg lokale aannemers en installateurs. Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan centraal. Kiezen voor Energiek Wonen is drie keer winnen. Niet alleen stoot u minder CO2 uit en bespaart u op uw energiefactuur, u steunt ook de lokale economie.

Interesse?

Verbouwplannen en interesse in de meerwaarde van Energiek Wonen? Schrijf u dan snel in en maak vrijblijvend een afspraak met de aannemers. Meer info en intekenen: www.energiekwonen.be

Gratis infoavond

Check de website energiekwonen.be voor het aanbod van infoavonden/informatiesessies. Of neem met vragen contact op via info@energiekwonen.be.

Energiek Wonen voorheen provinciale groepsaankopen

Contactinformatie