Ferm Kinderopvang vzw

Ferm Kinderopvang vzw

 

Ferm Kinderopvang vzw biedt vakantieopvang aan, maar ook voor- en naschoolse opvang in de gemeentelijke scholen vanaf 7 u. ’s morgens tot 18.30 u. ’s avonds. Ook op schoolvrije dagen wordt er opvang georganiseerd.

Locaties voor- en naschoolse kinderopvang

  • Everberg naast school de Negensprong Logo Ferm Kinderopvang
  • Erps-Kwerps school De Klimop
  • Kortenberg school de Regenboog
  • Meerbeek school de Boemerang

De kinderen worden opgevangen in een ruimte in of naast de school.
Ook op schoolvrije dagen kunt u, mits aanvraag, bij Stekelbees terecht. Hiervoor worden inschrijvingsformulieren verspreid.

Vakantieopvang voor kleuters tot 5 jaar

Gedurende de maanden juli en augustus, en ook in de kleinere vakanties, biedt Ferm vakantieopvang voor kleuters tot en met de derde kleuterklas. Dit gebeurt in de locatie te Everberg, naast de school. Kinderen worden er tussen 7 u. ’s morgens en 18.30 u. ’s avonds opgevangen en krijgen er activiteiten aangeboden. Af en toe wordt er eens met de hele bende op uitstap gegaan. U herkent ons dan aan onze roze sjaaltjes.

Aanmelden

Zowel bij de vakantieopvang als bij de voor- en naschoolse kinderopvang is Ferm enkel verantwoordelijk voor kinderen die aangemeld zijn. Dit wil zeggen dat ouders de aanwezigheidslijsten bij het brengen en halen van hun kind(eren) aftekenen. Het is in het belang van de veiligheid van uw kind dat dit wordt nageleefd en het werkt ook een correcte facturatie in de hand.

Kwaliteit in de opvang

De opvang wordt gedragen door een team van gediplomeerde kinderbegeleid(st)ers met aan het hoofd hiervan de coördinator. Naast een basisvorming (waaronder levensreddend handelen, spel & ontwikkeling, en visie & kwaliteit) krijgt de begeleiding ook een continue navorming.

Contactinformatie