Infoblad lang artikel (1400 tekens) - Invulformulier

Met dit formulier kunt u een tekst aanbrengen voor een lang artikel (maximaal 1400 tekens, inclusief spaties) in het infoblad.

Om alle verenigingen de kans te geven om voldoende aan bod te komen in het gemeentelijk informatieblad zijn er publicatieregels vastgelegd in het reglement 'promotionele Steun aan Verenigingen'. Samengevat komt het hier op neer:

  • per jaar maximaal 2 korte artikels (700 tekens, inclusief spaties) om een activiteit aan te kondigen
  • per jaar maximaal 1 lang artikel (1.400 tekens, inclusief spaties) om een activiteit en de vereniging voor te stellen
  • er mogen meer artikels ingestuurd worden, maar publicatie kan enkel indien er plaats over is
  • over een bepaalde activiteit kan slechts één artikel gepubliceerd worden.
  • de redactie kan artikels die te lang zijn naar eigen goeddunken inkorten.

Om een kort artikel te publiceren in het gemeentelijk infoblad moet u het onlineformulier voor een kort artikel invullen.

 

 

Gegevens activiteit(en)

Datum / data van de activiteit(en)

Titel artikel

Artikeltekst

Als u uw artikel in dit formulier hebt ingevoerd, kunt u het door te klikken op de knop 'Verzend' onderaan deze pagina versturen naar de redactieraad van het infoblad.

Voer uw activiteit zeker ook in via UiTdatabank.be. (Dit is een voorwaarde om in de UiTagenda achteraan in het infoblad te worden opgenomen.)  

Het artikel moet uiterlijk voor de 25ste van de maand voorafgaand aan de maand van publicatie doorgestuurd worden. Bijvoorbeeld de editie mei wordt gepubliceerd in april. Dit betekent dat uw webformulier op 25 maart verstuurd moet zijn.

De gemeente Kortenberg verwerkt de door u verstrekte persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorg. Meer informatie kunt u terugvinden in de privacyverklaring.

Contactinformatie