Uitleendienst - Aanvraagformulier

Via dit formulier kan je materiaal aanvragen bij de gemeente Kortenberg. Het gaat over audio-visueel materiaal, sport- en spelmateriaal en volksspelen die, na bevestiging door de Uitleendienst en mits afspraak, kunnen afgehaald worden aan de balie Vrije Tijd in het Administratief Centrum. Via dit formulier kan je ook feestmateriaal aanvragen dat, na bevestiging door de Uitleendienst, geleverd wordt door de Uitvoeringssdienten.

Aanvragen sport- en spelmateriaal, volksspelen en audiovisueel materiaal

De aanvragen dienen maximum 6 maanden en minimum 5 werkdagen voor de activiteit te gebeuren en zijn pas definitief na bevestiging door de Uitleendienst.

Gelieve voor zware materialen met 2 personen te zijn om het materiaal op te halen en terug te brengen.

Aanvragen voor feestmateriaal
De aanvragen dienen maximum 6 maanden en minimum 15 werkdagen voor de activiteit te gebeuren en zijn pas definitief na bevestiging door de Uitleendienst.

Contactgegevens aanvrager

Adres in Kortenberg? *
Adresgegevens 1

Initiatief

Datum *
Adresgegevens 2

Ophalen / terugbrengen van materiaal

Na bevestiging door de Uitleendienst moet zowel voor het afhalen als het terugbrengen van het sport- en spelmateriaal, de volksspelen en het audiovisueel materiaal een afspraak gemaakt worden aan de Vrijetijdsbalie in het Administratief Centrum. Je wordt hierover nog verder per e-mail gecontacteerd wanneer de Uitleendienst je aanvraag al dan niet bevestigd.  

 

Het feestmateriaal wordt door de Uitvoeringsdiensten geleverd en opgehaald op het opgegeven leveringsadres te
Kortenberg. Er moet steeds voor gezorgd worden dat het materiaal veilig en droog kan staan.

Contactinformatie