Digitaal participatieplatform Voluit samen

Samen met jou wil het gemeentebestuur van Kortenberg een nog fijnere plek maken om te wonen, werken en zijn. Je kunt helpen door mee na te denken, te doen en te beslissen over verschillende projecten.

Projecten waarin je jouw stem kunt laten horen, vind je terug op voluitsamen.kortenberg.be. Dat is het digitale participatieplatform van de gemeente Kortenberg. Afhankelijk van de actualiteit zet het gemeentebestuur dit platform in om stemmen te verzamelen, te discussiëren, enquêtes te lanceren, te polsen naar uw mening over een standpunt, enzoverder.

Voorwaarden

Wie kan meedoen?

Iedereen die wil, kan het debat online volgen. Iedereen kan de ingediende ideeën en reacties lezen. Wil je zelf meedoen aan het debat (eigen ideeën geven, reageren op andere ideeën of aanwezige bijdragen steunen of delen), dan moet je een account aanmaken. Enkel geregistreerde deelnemers kunnen een actieve bijdrage leveren aan het online ideeënplatform.

Welke ideeën zijn welkom?

Je mag vrijuit praten en discussiëren, of je mag via een duimpje weergeven wat je van een idee vindt. Wees constructief, denk realistisch, vul mekaar aan. Door samen na te denken, komen we een heel eind verder!

De gemeente verwacht wel de nodige beleefdheid en respect tegenover elkaar en het gemeentebestuur. Ongepaste boodschappen worden niet getolereerd. Ook commerciële of (anti)politieke boodschappen zullen worden verwijderd. 

Je kunt dit uitgebreid nalezen in de gebruiksvoorwaarden van het participatieplatform.

Procedure

Hoe kan ik meedoen?

Registreren is eenmalig en kan eenvoudig met je e-mailadres of via je Google- of Facebook-account.

Ook wordt gevraagd aan te geven waar je woont, zodat projecten in je buurt vlotter tot bij jou kunnen geraken. 

Enkel je voornaam en naam, en je bio als je die hebt toegevoegd, zijn zichtbaar voor andere bezoekers van het platform.

Bedrag

Gratis

Digitaal participatieplatform Voluit samen

Contactinformatie