Digitaal participatieplatform Voluit samen

Samen met u wil het gemeentebestuur van Kortenberg een nog fijnere plek maken om te wonen, werken en zijn. U kunt helpen door mee na te denken, te doen en te beslissen over verschillende projecten.

Projecten waarin u uw stem kunt laten horen, vindt u terug op voluitsamen.kortenberg.be. Dat is het digitale participatieplatform van de gemeente Kortenberg. Afhankelijk van de actualiteit zet het gemeentebestuur dit platform in om stemmen te verzamelen, te discussiëren, enquêtes te lanceren, te polsen naar uw mening over een standpunt, enzoverder.

Voorwaarden

Wie kan meedoen?

Iedereen die wil, kan het debat online volgen. Iedereen kan de ingediende ideeën en reacties lezen. Wilt u zelf meedoen aan het debat (eigen ideeën geven, reageren op andere ideeën of aanwezige bijdragen steunen of delen), dan moet u een account aanmaken. Enkel geregistreerde deelnemers kunnen een actieve bijdrage leveren aan het online ideeënplatform.

Welke ideeën zijn welkom?

U mag vrijuit praten en discussiëren, of u mag via een duimpje weergeven wat u van een idee vindt. Wees constructief, denk realistisch, vul mekaar aan. Door samen na te denken, komen we een heel eind verder!

De gemeente verwacht wel de nodige beleefdheid en respect tegenover elkaar en het gemeentebestuur. Ongepaste boodschappen worden niet getolereerd. Ook commerciële of (anti)politieke boodschappen zullen worden verwijderd. 

U kunt dit uitgebreid nalezen in de gebruiksvoorwaarden van het participatieplatform.

Procedure

Hoe kan ik meedoen?

Registreren is eenmalig en kan eenvoudig met uw e-mailadres of via uw Google- of Facebook-account.

Ook wordt gevraagd aan te geven waar u woont, zodat projecten in uw buurt vlotter tot bij u kunnen geraken. 

Enkel uw voornaam en naam zijn zichtbaar voor andere bezoekers van het platform.

Bedrag

Gratis

Contactinformatie