Gebruik online inschrijvingssysteem Kwandoo

Via het inschrijvingssysteem Kwandoo is het mogelijk om in te schrijven voor alle activiteiten van de dienst Vrije Tijd, de Bib en het Welzijnshuis.    

Inschrijven voor activiteiten van deze diensten doe je dus via https://kortenberg.kwandoo.com.

Let op: Niet voor alle activiteiten heb je een gezinsaccount nodig. Het systeem wijst zelf uit of dat zo is. Als je geen gezinsaccount nodig hebt, dan kan je je inschrijven door enkel je e-mailadres in te geven. Dit geldt bijvoorbeeld voor lezingen in de Bib of voor workshops van het Lokaal Dienstencentrum.

Om in te schrijven voor vakantie-activiteiten voor je kinderen is het wél noodzakelijk om een gezinsaccount aan te maken. Je account aanmaken, inschrijven en betalen kan in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Gezinsaccount aanmaken

Registreer je via de knop ‘Registreer met eID’ of via de knop ‘Registreer zonder eID’. Indien je kiest voor registreren met eID, dan zullen gegevens zoals je naam en adres vanzelf in het systeem ingevoerd worden. Je dient daartoe wel te beschikken over een eID-lezer en de extra software ‘NexU’ te installeren.

Kies je voor de andere knop, registreren zonder eID, dan moet je enkele velden invullen. Vul voornaam, familienaam en e-mailadres in en kies een persoonlijk wachtwoord. Schrijf de verificatiecode over en bevestig de algemene voorwaarden. Vervolgens kan je via de knop ‘volgende’ overgaan naar de volgende stappen om je gezinsaccount te vervolledigen. Wanneer je alle stappen hebt doorlopen, ontvang je een e-mail met een link ter bevestiging van jouw registratie. Vanaf dan kan je met je gebruikersnaam en wachtwoord aanmelden en gezinsleden toevoegen.

Stap 2: Inschrijven

Eens je gezinsaccount volledig is, kan je via de knop ‘Aanbod’ het overzicht van de vakantie-activiteiten bekijken waarvoor je kind(eren) in aanmerking komen. Klik op de activiteit waarvoor je je kind(eren) wil inschrijven. Volg de instructies die op het scherm aangegeven worden. De gekozen activiteiten plaats je na het vervullen van de nodige stappen in je winkelmandje. Nadien kan je de keuze maken tussen verder winkelen of doorgaan om je inschrijving te voltooien.

Stap 3: Betalen

Je inschrijving is pas definitief na betaling van het verschuldigde bedrag. Via de betaalsite van Ogone kan je met jouw bankkaart veilig en snel online betalen. Indien online betalen niet lukt, kan je steeds - na afspraak - cash of met bancontact betalen aan de balie Vrije Tijd. En nadien… plezier maken!

Bij eventuele problemen of vragen neem je best contact op met de betrokken diensten via vakantiewerking@kortenberg.be, bibliotheek@kortenberg.be of dienstencentrum@kortenberg.be

Contactinformatie