Aanvraag herbruikbare bekers

Organiseer je een groot feest of festival en is het veilig gebruik van glazen geen mogelijkheid? Dan kan je vanaf nu herbruikbare bekers huren aan gunsttarief. De gemeente sloot immers een raamovereenkomst met Interleuven zodat jij makkelijk en aan een goede prijs herbruikbare bekers kunt huren. Wegwerpbekers zijn immers zo goed als niet meer toegelaten.

Frisdrank, pils, wijn, zware bieren of champagne. Je kunt ze allemaal kwijt in je aangepaste herbruikbare beker. Op de website van de leverancier kan je zien wat het aanbod is en hoeveel het kost.

Eens je weet welke bekers je wilt, dan kan je deze bestellen via de website van Festicup. Het is belangrijk om bij je bestelling via dit portaal de kortingscode door te geven die Kortenberg heeft omwille van een raamovereenkomst met Interleuven. Die kortingscode ontvang je na een evenementenaanvraag ofwel via een mail naar evenementen@kortenberg.be. Met deze code ontvang je 10% korting. 

Er zijn uiteraard ook andere spelers op de markt. Voor een goede prijsvergelijking bevraag je deze ook best vooraf.   

De bestelde bekers worden ter plekke geleverd en de gebruikte bekers worden na het evenement opgehaald en proper afgewassen door de leverancier. Bij niet gebruikte bekers wordt geen afwas aangerekend, enkel huur. Bij hele grote evenementen (meer dan 20.000 consumpties) kan je ook een mobiele afwasmachine huren die het geheel nog goedkoper maakt.

Voorwaarden

  • De organisator/verenigingen moeten door de gemeente erkend zijn en dus voldoen aan de in het erkenningsreglement omschreven erkenningsvoorwaarden.

Procedure

Contactinformatie