Aanvraag herbruikbare bekers

Organiseer je een groot feest of festival en is het veilig gebruik van glazen geen mogelijkheid? Dan kan je vanaf nu herbruikbare bekers huren via Interleuven! De gemeente Kortenberg sloot een raamovereenkomst met Interleuven zodat jij makkelijk en aan een goede prijs herbruikbare bekers kan huren. Wegwerpbekers zijn immers zo goed als niet meer toegelaten.

Frisdrank, pils, wijn, zware bieren of champagne. Je kan ze allemaal kwijt in je aangepaste herbruikbare beker. Op de website van de leverancier* kan je zien wat het aanbod is en hoeveel het kost. Deze bekers worden ter plekke geleverd en de gebruikte bekers worden na het evenement opgehaald en proper afgewassen door de leverancier. Bij niet gebruikte bekers wordt geen afwas aangerekend, enkel huur. Bij hele grote evenementen (meer dan 20.000 consumpties) kan je ook een mobiele afwasmachine huren die het geheel nog goedkoper maakt.

*Het is momenteel niet mogelijk om bestellingen te plaatsen via de website van de leverancier. Bestellen kan wel steeds via info@festicup.be.

Voorwaarden

  • De organisator/verenigingen moeten door de gemeente erkend zijn en dus voldoen aan de in het erkenningsreglement omschreven erkenningsvoorwaarden.

Procedure

Contactinformatie