Personenalarmsysteem

Het personenalarmsysteem zorgt ervoor dat u langer alleen thuis kunt blijven wonen. Met één druk op de knop waarschuwt u iemand als u ziek wordt of valt. Weten dat er dag en nacht hulp bereikbaar is, geeft u een veilig gevoel.

Het personenalarmsysteem bestaat uit een zendertje dat u bij u draagt. Als u hulp nodig hebt, dan drukt u op een knop en komt u terecht bij iemand van de alarmcentrale. De medewerkers van de alarmcentrale, vragen of alles in orde is. Indien nodig komt er iemand bij u thuis om u zo snel mogelijk te helpen. De alarmcentrale is 24 uur per dag en 7 dagen per week bemand.

 

Voorwaarden

U kunt vier contactpersonen doorgeven, per persoon kunt u ook meerdere telefoonnummers doorgeven. Als vijfde persoon wordt de naam van uw huisarts genoteerd. Indien de tele-alarmcentrale geen van de contactpersonen kan bereiken, zullen zij de hulpdiensten verwittigen.

Meebrengen

 • identiteitskaart
 • bewijzen van maandelijkse inkomsten (pensioen, huurgelden)
 • verklaring van uw huisarts

Bedrag

Maandelijkse bijdrage op basis van het inkomen (jaarlijkse indexatie).

Contactinformatie

 • Dienst Gezondheid & Zorg

  Dienstencentrum in OC Berkenhof

  Beekstraat 25
  3070 Kortenberg

  Openingsuren

  • Vandaag Balie geopend, uitsluitend op afspraak (niet tijdens het weekend) - bel naar 02 755 30 70 om een afspraak te maken
  • Morgen Balie geopend, uitsluitend op afspraak (niet tijdens het weekend) - bel naar 02 755 30 70 om een afspraak te maken
  Alle openingsuren